Fysik og kemi Skive

fysik og kemi Skive

Biologi, dansk, engelsk, fysik, geografi, historie, kemi, matematik, psykologi, religion, samfundsfag og tysk. Følgende fag koster kr: Billedkunst, filosofi. 4. have aflagt folkeskolens afgangsprøve i fysik / kemi efter 9. eller klasse eller have aflagt folkeskolens klasse-prøve i fysik / kemi efter klasse,. 5. have. Niveau-krav:Teknikfag A – proces, levnedsmiddel og sundhed, biologi B, fysik B, kemi B, naturgeografi B. Sted: Nørre Nissum, Skive, Silkeborg, Aarhus.

Videos

Fysik / Kemi Alkohol

Fysik og kemi Skive - 3H, 7500

Denne studieretning er for dig, der kan lide at beskæftige dig med sundhed, miljø og andre store spørgsmål inden for moderne bioteknologi. Du får hjælp til det. Der er brug for fransklærere, og du får hjælp til at blive en dygtig fransklærer. Selvom STX kræver hårdt arbejde, er det vildt fedt at gå her, og du vil ikke fortryde at du har valgt STX i Skive. Vi kombinerer biologi og kemi på utallige måder i spændende forløb og aktiviteter ud af huset. Du går i 9.

Fysik og kemi Skive - foreligger dog

Cecilie Normann og Benedikte Thorup Steensgaard, 2. Børn og unges arbejde. Denne studieretning er for dig, der kan lide naturen og kroppen, og gerne vil have viden om grundlæggende biologiske og kemiske processer. Her er de simuleringer, der er til grundskolen:. Niveau-krav:Teknikfag A – proces, levnedsmiddel og sundhed, biologi B, fysik B, kemi B, naturgeografi B. Sted: Nørre Nissum, Skive, Silkeborg, Aarhus. Bevægelse i naturfagene. NTS-Centeret har udgivet folderen "Sæt bevægelse i naturfagene" i samarbejde med erfarne naturfaglærere og pædagoger. Du kan. Her kan du give den gas med en 2-årig HF, bryde gamle vaner med AVU, blive bedre til at regne, læse og skrive med FVU eller få hjælp til ordblindhed med. fysik og kemi Skive

0 thoughts on “Fysik og kemi Skive

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *