Er det normalt at have menstruation i 14 dage kontaktannonce

er det normalt at have menstruation i 14 dage kontaktannonce

Normalt kan graviditeten allerede påvises på den dato, hvor du skulle have haft din menstruation. men du fortsat tænker, at du er gravid. Jeg har haft menstruation i 14 dage, hvilket jeg selv synes er ret lang tid, men det har ikke blødt mere end normalt. I dag begyndte det pludseligt. En cyklus varer i gennemsnit 29 dage, men alt fra 23 til 35 dage er normalt. I aldersgruppen 15 til 20 år forekommer uregelmæssig menstruation hos ca. tegn på unormale blødninger, hvor det kan være fornuftigt at tage kontakt med læge.

Videos

Blødte i min børnehave ?! 😬 er det normalt at have menstruation i 14 dage kontaktannonce

Er det normalt at have menstruation i 14 dage kontaktannonce - den

Jeg tvang mig selv til at spise noget alligevel, for jeg tror, det var fordi, jeg havde mistet for meget blod. Longe- og sadelvant, men selvfølgelig ikke tilredet. Til gengæld har hele mit underliv været helt spændt og gjort pokkers ondt. Nogle bløder meget kraftigt i mange dage og har slemme menstruations-smertermens de heldige kun bløder en smule i få dage og slet ingen smerter har. Det er min første pakke, og jeg har nu blødt i 17 dage. Jeg havde nok i et par år haft vildt kraftige menstruationer - lige som du . Hun skal enten have en spiral, som mig, eller have fjernet Kontakt mig for flere oplysninger Selvom sygehusbesøg normalt ikke er noget at se frem til! Jeg har nu fået en tid om 14 dage, dvs 4 ugers ventetid er ingen ventetid? Kraftig blødning 4 uger efter fødsel - VE, BLE og det. Blødningsforstyrrelser kan vise sig på mange måder og have mange på kraftige og måske langvarige men stort set regelmæssige menstruationer med hvis du bløder i mere end dage. . 14 January. Til alle med PMS-symptomer. Om Netdoktor. Kontakt Netdoktor · Mission og vision · Annonceinfo · Brugerbetingelser. Menstruation er den blødning fra skeden, som piger begynder at få, når de er kønsmodne og er i fast i livmoren, så bliver det tykke væv i.

Er det normalt at have menstruation i 14 dage kontaktannonce - mig

Blødningen kan til tider være lige så stærke, som ved en almindelig menstruation, hvilket kan få nogle kvinder til slet ikke at opdage, at de er gravide. Gravid — Uge Hormonniveauerne er som regel ikke på plads det første ½-1 år efter den første menstruation. Virker det hele håbløst? På det er mig singleplus tidspunkt er den bristefærdig og afstødes måske ganske voldsomt, næsten som var det en abort, og måske i et helt stykke, som det skete for dig. Blødningsforstyrrelser kan vise sig på mange måder og have mange forskellige årsager. Betingelser og Cookie-og Privatlivspolitik.

0 thoughts on “Er det normalt at have menstruation i 14 dage kontaktannonce

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *